Samen voor Nul

Bent u bewoner van Breecamp-Oost in Zwolle? Dan levert Eteck u warmte voor de verwarming van uw woning en zorgen wij voor warm tapwater. En dat zonder gebruik van gas! Eteck heeft de ambitie om te gaan voor Nul. Nul verbruik van fossiele brandstoffen.

Comfortabele warmte

De warmte voor uw woning wordt verkregen door de verbranding van houtsnippers. In de regio vindt veel onderhoud aan natuur plaats. Het houtafval dat hierbij ontstaat wordt versnipperd en gezeefd. De verkregen snippers worden op natuurlijke wijze gedroogd (max. vochtpercentage 35%) om vervolgens als brandstof te dienen voor de verwarming van het water in uw woning.

Wie is Eteck?

Voor de meeste bedrijven is een 10 het hoogst haalbare. Voor Eteck niet. Als vernieuwer in de duurzame energiesector gaan wij voor 0. Met het gaan voor 0 spreken wij onze torenhoge ambitie uit. Wij leveren comfortabele en duurzame warmte in Nederland. Die warmte leveren wij vanuit collectieve en lokaal beschikbare bronnen.

Hoe gaat de overname in zijn werk?

Wij hebben het stokje overgenomen van Breecamp Energie en voorzien u vanaf heden van comfortabele warmte. Dit doen wij met veel trots en enthousiasme. Voor u verandert er zo min mogelijk. Breecamp Energie heeft het gehele project overgedragen aan Eteck. Hierdoor wijzigen de tarieven 2019 en bestaande contracten niet. U hoeft dan ook geen registratie bij Eteck te verrichten, dat is wel zo handig! Als bewoner ontvangt u begin oktober per brief meer informatie over de overname.

Wilt u een storing melden?

Onze storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via 085 – 0218 000. Ons Customer Care team, gespecialiseerd in al uw technische- en administratieve vragen (bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 18:00 uur), is bereikbaar via customercare@eteck.nl, Facebook of Twitter. Wat uw vraag ook is, we helpen u graag verder!